Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Alles over detox | JUIZ~S Cold Pressed
Zelf bezorgdatum kiezen
70% Groente in een flesje
100% Troeploos

Alles over Detox?

Detox inspiratie

Kijk/lees wat het resultaat is bij anderen

Check de JUIZ~S Blogs van bekende bloggers en juizs klanten of kijk de documentaire ‘Sit, Fat & Nearly Dead’ van Joe Cross. Een must-see voor iedereen die een detox wilt doen.

Meer product informatie?

Welk JUIZ~S  pakket?

Heb je wel eens eerder gedetoxt? Kan je makkelijk een paar uur achter elkaar zonder te eten en wil je echt gaan voor een diepe reset? Kies dan voor een JUIZ~S All Day. Bij de JUIZ~S All Day vervang je nl al je maaltijden door sapjes. En hoe langer je de detox doet, des te dieper zal de reset zijn.

Heb je nog nooit een detox gedaan en vind je het best wel spannend? Heb je een erg actieve baan of sport je erg veel? Moet je om de 2-3 uur echt iets eten? Kies dan voor de JUIZ~S Till Dinner. Bij de JUIZ~S Till Dinner vervang je je ontbijt en lunch door sapjes maar mag je ‘s avonds een lichte vegetarische maaltijd. We hebben hiervoor speciaal 2 receptenboekjes voor opgesteld die je kan downloaden op de Folders & My Detox pagina. Ook bij de JUIZ~S Till Dinner geldt, hoe langer je de reset doet, des te dieper zullen de resultaten van de detox zijn.

0