Alles over leverdata en bezorging

Wanneer kun je jouw JUIZ~S pakket laten bezorgen? Kan het ook in de avond? Hoe laat wordt het gebracht? Alle antwoorden op deze, en andere vragen, vind je hieronder.

Leverdatum

JUIZS-leverdatum

In het bestelproces kun je zelf een leverdatum kiezen, tot zelfs een maand vooruit. Wil je de bezorging nog later, vermeld dan je leverdatum in het opmerkingenveld.

Overdag of in de avond?

JUIZS-moment

Op zaterdagen bezorgen we overdag. Op werkdagen (dinsdag t/m vrijdag) bezorgen we standaard ‘s avonds. Wil je je JUIZ~S pakket overdag? Geen probleem, zet dat dan in het opmerkingenveld.

Dagvenster: 7.30 – 17.30

Avondvenster: 17.30 – 22.00

Bezorgtijd en tracking

JUIZS-levertijd

De avond voor je leverdag krijg je van ons een mail tussen 22.00 en 22.30 waarin een bloktijd van een uur staat. In deze mail zit ook een trackingscode waardoor je je JUIZ~S pakket kunt volgen via Google Maps.

Belgie

JUIZS-belgie

We leveren ook in België!!! We doen dit elke woensdag (enkel overdag) en zaterdag. Je kunt gewoon via deze site bestellen door het land “België” te selecteren bij de klantgegevens.
Betaling kan via creditcard, door het selecteren van “Paypal” bij het afrekenen. De extra kosten voor levering in België zijn €9,95.