header header

JUIZ~S B2B

De liquid salads van JUIZ~S lenen zich uitermate goed om aan te bieden als een healthy sap in een horeca-, catering- of bedrijfskantine concept. De sappen worden dan ook al bij meerdere sportscholen door het hele land verkocht. Het is ook mogelijk voor sportscholen om als uitgiftepunt voor de detox sapkuur pakketten te fungeren. Dit tegen een interessante commissie regeling. Naast het verspreiden van onze sappen verzorgen wij ook volledige detox workshops om de kick-off van een healthy evenement in te luiden.

Voor B2B zijn tevens de meest favoriete smaken van JUIZ~S te verkrijgen in een kleiner formaat van 250 milliliter, maar ook in een extra groot formaat van 2 liter. Deze grote flessen worden veelal gebruikt voor het uitschenken van de sappen tijdens evenementen. Heeft u andere wensen dan hierboven omschreven? Laat ons weten wat het is, want we denken graag met u mee tot we de juiste oplossing hebben gevonden!


Neem contact op

Waarom JUIZ~S

energie
houdbaar
groente
bezorgdatum
img01

Normaliter is het niet zichtbaar voor publiek dat de catering in de restaurants binnen Artis verzorgd worden door de Vermaat groep, behalve gedurende één dag per jaar: dan mag Vermaat stralen. En dat wilde ze met een bijzonder welkomstdrankje doen. Speciaal voor Vermaat hebben we - geïnspireerd door de eetbare tuin van Artis - cold pressed juices geperst met een uniek, eigen etiket.

- Vermaat

img03

Michelin ster restaurant Niven biedt gasten die geen alcoholisch drankje willen nuttigen een uniek concept aan: een sap arrangement waarbij de gast in plaats van een wijn selectie een cold pressed juice van JUIZ~S ontvangt. Niven schenkt hier natuurlijk hier zijn eigen JUIZ~S by Niven sappen uit, maar daarnaast worden de liquid salads Beetroot en Zucchini ook in het Niven restaurant geschonken. Wellicht past een sap arrangement ook goed bij uw concept.

- Restaurant Niven

img04

Het begon bij één vestiging van Young Capital, maar uiteindelijk hebben diverse vestigingen in het hele land zich er aan gewaagd: met het gehele personeel drie dagen lang detoxen met de JUIZ~S sappen. Via hun intranet en app groepjes motiveerde zij elkaar en hielden ze het allemaal vol. Durft uw organisatie ook een gezamenlijke health challenge aan?

- Young Capital

img02

Het Amsterdamse Conservatorium Hotel wilde - als kleine give away - JUIZ~S vitaminen shots weggeven aan al hun incheckende gasten. Een vitaminen power boost, die vooral door gasten die een lange reis achter de rug hadden zeer gewaardeerd werd. Een zeer geslaagde give away actie die binnenkort een vervolg krijgt.

- Conservatorium Hotel

Horecava
Food lab
TheNextWoman

VOLG JUIZ~S!

Geïnteresseerd in een samenwerking?