Lees hieronder de detox sapkuur ervaringen van onze klanten en bekijken de videodagboeken! Zowel voor de JUIZ~S All Day detox sapkuur als van de JUIZ~S Till Dinner detox sapkuur.

Voor de derde keer een Detox till Dinner pakket besteld en inmiddels ook de derde afgerond en weer helemaal enthousiast! Na vele malen een dieet te hebben gevolgd is dit eindelijk een goede en vooral gezonde stimulans om mijn voedingspatroon op orde te krijgen. Het is in de eerste plaats natuurlijk een detox en daarnaast een bewustwording van eten. Na de detox is het heel gemakkelijk om gezond te gaan eten en dit ook vol te houden. Geen dieet meer voor mij!! Ik houd mijn gewicht en eetpatroon op peil door af en toe een Detox till Dinner te volgen en dat gaat prima!
Ik kan het iedereen aanraden!

groetjes,
Angela

Zoooo ik heb dag 1 erop zitten.
Mag ik jullie complimenteren op de heerlijke sapjes.
Stuk voor stuk heerlijk van smaak! 
Vandaag een mega werk dag gehad, 7:30 begonnen en avond er nog extra bij, tot 22 u: ging fantastisch.. Ik moest er nog tegen aan drinken om t op te krijgen. Ik heb net de notenmelk op. Ik Heb nu al zin in dag 2
Dank jullie wel
Gr EvA
Een Fysiotherapeut met veel energie :)
 
deel 2:
Yeahh completed!!
Het ging heerlijk!
De sapjes waren heerlijk, het scheelde wel dat ik het al eens gedaan had dus weet dat t afbouwen belangrijk was.

Laatste dag was de zwaarste, de vrijdag middag heeft er veel heerlijk eten in mijn hoofd rond gedwaald.

Ik voel me boordevol energie, vroeg wakker maar fit. Ik had t wellicht iets rustiger moeten inplannen qua werk ( fysio = fysiek ) maar het ging prima.
Ook heb ik elke dag gesport maar daar moest ik wel wat inleveren qua snelheid op t eind. De Hiit trainingen zijn dan best heftig met al dagen alleen sapjes. De kracht trainingen gingen prima.
Ik ben 3 kilo kwijt geraakt deze week en 2,5 cm in de taille. Mijn collega’s en patiënten zeiden wel dat er niet meer af moest, ze konden t duidelijk zien aan me: gezicht, taille en billen.

Waarom ik t gedaan heb, is vooral omdat ik me schoon voel, huid en al en mijn buik er goed op reageert. En ik het een heerlijk gevoel vind om t lijf rust te geven van al t voedsel wat binnenkomt, ondanks al een poos suikervrij en zeer gezond te eten.
Om de 2 dgn nog ontlasting gehad dus die heeft niet stil gelegen 😉

Ondertussen heb ik de folders ontvangen, dank daarvoor.

Nogmaals de sapjes waren van goede kwaliteit en heerlijk van smaak.
Deze fysio heeft een superboost gekregen en erg fijn om t gewoon thuis te kunnen doen. En die 6 sappen zijn prima te doen op een dag!! Thanks Juizs ?

Nog een kleine opmerking: in de email briefing staat een kleine fout, bij de mailing van dag 5 (of 4) staat onderaan een gekopieerd stukje van als je de 3 daagde sapkuur doet. Klopt niet in de mailing van de 5 daagse sap all day.

Hartelijk dank! Een zeer positieve blije dame na 5 dgn sappen.
Fijn weekend allemaal
Gr Eva

Eva (Fysiotherapeut)

Cheers, het zit er op! Mijn driedaagse All Day Detox Sapkuur is alweer voorbij. Wat wilde ik ook al weer allemaal bereiken? Meer energie, betere nachtrust, lekkerder in mijn vel zitten en als het kan toch iets aan gewicht verliezen zo vlak voor de zomer, dat is altijd mooi mee genomen. De grote vraag  natuurlijk is… is het gelukt? Lees hieronder een mini-dagboekje van mijn ervaringen van afgelopen dagen.

Afbouw

I have a confession to make: ik ben verslaafd aan koffie. Koffie is voor mij HET zwarte goud, mijn motor die mij laat starten ‘s ochtends. Dubbele espresso, zwart, cappuccino, latte macchiato – ik lust het allemaal. Heel graag zelfs. En ik kan zo 4 dubbele espresso’s op een ochtend naar binnen tikken. Tja, je raadt al waar dit heen gaat, gedurende de afbouwdagen mag je geen koffie! Poe, daar moest mijn lichaam wel even aan wennen. Ik voelde me de hele dag niet wakker. Ken je dat, alsof er nog een prop watten achter je ogen zit. Het clean eten ging overigens helemaal goed ‘s avonds lekker een recept uit het afbouw recepten e-book gemaakt en daarna naar de kapper. Morgen beginnen, ik ben benieuwd!

Dag 1

Daar gaat ‘ie dan, Dag 1. Bizar om er achter te komen dat hoe ik gisteren nog de koffie miste, nu daar helemaal niet naar kraai. ‘s ochtends ging het erg goed. Vanaf de middag kreeg ik het wel echt zwaarder. Onderschat het niet, het is echt een behoorlijke challenge die je aangaat, de hele dag niet eten. Het viel mij best een beetje tegen. Ik kreeg ook echt pittige hoofdpijn. Ik weet als geen ander dat het er bij hoort en juist een teken is dat je lichaam afvalstoffen aan het verwerken is, maar belief me – de eerste dag is echt doorbikkelen. ‘s Avonds yoga gedaan en de film “Fat Sick & Nearly Dead” van Joe Cross gekeken zoals we ook aanraden in ons online programma. Een absolute must see als je de kuur doet. Joe sleept je er door heen!

Dag 2

De eerste resultaten zijn al geboekt: ik heb sinds tijden niet zo goed geslapen als vannacht! Bizar, dat is wel een grote motivator om de kuur vol te houden! Daarnaast gaf de weegschaal ook een leuk signaal af -0,7 kg  er af en dat al na de eerste dag. Ik had geen last van honger gevoel, wel nog lichte hoofdpijn maar barste van energie. Ik heb  zelfs samen met onze stagiair ‘s ochtends het hele kantoor opgeruimd! Dat was ook wel nodig, want dat leek na de lancering van JUIZ~S wel ontploft te zijn. ‘s Avonds ben ik met een vriendin naar de yogaschool gegaan voor een yogalesje. Daarna zijn we naar een terras gegaan voor een theetje. Ik heb braaf mijn koekje afgestaan en voelde mij energiek, wel een lichte hoofdpijn. Dat laatste kan misschien doordat vandaag mijn periode begonnen is; volgende keer de kuur toch beter timen.

Dag 3

Ik kan het ergens niet geloven dat het nu al weer dag 3 is! Het lijkt zo enorme opgave, maar die drie dagen vliegen echt voorbij, trust me! Vannacht weer een topnacht gehad, ik ga dat straks wel missen hoor, die goede nachtrust. De hoofdpijn klachten die ik vooral op dag 1 had (en nog wat lichte hoofdpijn op dag 2) zijn nu helemaal voorbij. Ik voel mij eigenlijk wel heel goed. Zo goed dat ik er ‘s avonds nog een pittige High Intensity training tegen aan heb gegooid. Die heb ik wel net zoals gisteren en eergisteren rond etenstijd gepland. Dat is ook mijn tip die ik je wil meegeven: ga juist iets anders doen op het moment dat je normaalgesproken eet. Dan kom je minder makkelijk in de verleiding om toch iets te gaan eten en mis je wat minder de gezelligheid die samen koken en eten met zich meeneemt.

En nu?

Nu heb ik toch een beetje een dubbel gevoel. Aan de ene kant vind ik het jammer dat het er op zit, want mijn energie niveau heeft een enorme boost gekregen, mijn buik is platter (ja zelfs in DE week van de maand) en zit veel lekkerder in mijn vel. Ergens heb ik wel zin om er een paar dagen aan vast te plakken, om de resultaten vast te houden. Aan de andere kant houd ik van koken en de gezelligheid rondom eten. Dat heb ik best wel gemist. Dus kies ik voor de middenweg: en bouw ik op via ons JUIZ~S Till Dinner programma: overdag juicen en ‘s avonds een gezonde maaltijd.

Detox 10 day challenge

De driedaagse All Day heeft mij enorm bewust gemaakt van hoeveel je eigenlijk onbewust per dag eet. Ik zou daarom wel een keer de volledige kuur willen doen, 6 dagen vasten met 2 dagen afbouw en 2 dagen opbouw. Ik merkte alleen dat zoiets alleen te doen, best pittig is. Dus nodig ik je hierbij uit om je aan te melden voor een Detox 10 Day challenge! Met een groep ga je samen de challenge aan. Ik ben dit van plan om dit einde/na de zomervakantie te organiseren. Doe je mee? Dan maak ik er een heel event van. Meer informatie volgt snel!

3 Dagen lang alleen sapjes……. Wat zijn de effecten? Hoe voelt zoiets? Kijk naar de ervaringen van Mirjam Kesting tijdens een 3 daagse JUIZ~S ALL DAY detox sapkuur.

Detox Sapkuur: 3 daagse JUIZ~S All Day Ervaring

Great flavors and customer service is really good! Really appreciate the daily emails during the cleanse and also the follow up emails. You can really tell they are passionate about juicing and healthy living. I felt an immediate change in my energy levels and now drink their juices daily as part of my routine.I would highly recommend this to anyone that is looking into cleansing but also to those that miss pure and honest juice to kickstart your day.

Sue, Amsterdam, 2014

Voor het eerst de ‘Juice till dinner’ gedaan en dit is mij heel goed bevallen! Overdag juicen en ‘s avonds een gezonde maaltijd. Gedurende de dagen voelde ik mij steeds fitter, schoner, energieker worden. En dat met een actieve en onregelmatige baan! Veel water en thee drinken helpt echt tegen eventuele bijwerkingen. Maar die heb ik dus niet ervaren. Volgende keer de 5 daagse detox eens proberen!

Nathalie, Zoetermeer, 2014

Dag 1:

Gelukkig al twee dagen netjes de koffie, alcohol en tabak laten staan. Dat scheelt denk ik. Vanmorgen eerst een glas water en daar m’n dagelijkse kilometer gezwommen. En toen m’n eerste flesje. Pas na een uur daarna begint het hongergevoel te komen en kreeg ik lichte hoofdpijn. Om half één trek in tweede flesje, die smaakt lekker. Omdat je niet mag eten, denk je er misschien vaker aan, het is goed om alle eten buiten gezichtsbereik te houden. Om 15.00 uur snak ik naar m’n derde flesje.

Het vierde flesje om 18.00 uur is het avondeten. Ik ben moe en heb vanaf 17.00 uur beetje gehangen en de avond verder rustig gedaan. Ik merk dat ik eerder vermoeid ben. Het laatste flesje om 21.00 uur is een cadeautje.

Dag 2:

Sinds lange tijd een hele nacht doorgeslapen. Opgestaan zonder hongergevoel. Raar. Voel me fit. Voel me ook lichter. Er is ruim een kilo af. Ik kom erachter hoe veel momenten er zijn dat je in de verleiding wordt gebracht om te eten. Ik ben ook verbaasd hoe snel ik de koffie en de suikers vergeet. Slaap weer in één keer door.

Dag 3:

Met honger opstaan, toch zwaarder dan ik dacht. Weer een aantal feestjes met drank en lekkernijen. Moet me verbijten. Weer afgevallen, totaal 2,5 kg. Toch merk je dat je iets mist. Een ‘bite’. Voel me wat slapper maar heb ook weer zin om te sporten (boksen). Heb ik lang niet gehad. Verheug me enorm op het ontbijt. Ik volg de opbouw na de drie dagen niet. Ga gewoon weer ontbijten.

Conclusie

Ik wil dit minstens vier keer per jaar doen. Voel gewoon dat het heel goed is voor het lijf en de geest. Geeft zelfvertrouwen en geloof in je gezondheid.

Sander, Leiden, 2015