Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

JUIZ~S B2B: onze samenwerkingen | JUIZ~S Cold Pressed
Helaas zijn al onze pakketten uitverkocht. Onze excuses voor het ongemak.

Jouw business
Onze JUIZ~S

JUIZ~S B2B

De liquid salads van JUIZ~S lenen zich uitermate goed om aan te bieden als een healthy sap in een horeca-, catering- of bedrijfskantine concept. De sappen worden dan ook al bij meerdere sportscholen door het hele land verkocht. Het is ook mogelijk voor sportscholen om als uitgiftepunt voor de detox sapkuur pakketten te fungeren. Dit tegen een interessante commissie regeling. Naast het verspreiden van onze sappen verzorgen wij ook volledige detox workshops om de kick-off van een healthy evenement in te luiden.

Voor B2B zijn tevens de meest favoriete smaken van JUIZ~S te verkrijgen in een kleiner formaat van 250 milliliter, maar ook in een extra groot formaat van 2 liter. Deze grote flessen worden veelal gebruikt voor het uitschenken van de sappen tijdens evenementen. Heeft u andere wensen dan hierboven omschreven? Laat ons weten wat het is, want we denken graag met u mee tot we de juiste oplossing hebben gevonden!

Waarom JUIZ~S

sapkuur

100% troeploos

klokwit

4 weken houdbaar in de koelkast

paprikawit

1 tot 1,5 kg groente in een flesje

kalenderwit

Zelf de bezorgdatum kiezen


Het begon bij één vestiging van Young Capital, maar uiteindelijk hebben diverse vestigingen in het hele land zich er aan gewaagd: met het gehele personeel drie dagen lang detoxen met de JUIZ~S sappen. Via hun intranet en app groepjes motiveerde zij elkaar en hielden ze het allemaal vol. Durft uw organisatie ook een gezamenlijke health challenge aan?

Young Capital


Michelin ster restaurant Niven biedt gasten die geen alcoholisch drankje willen nuttigen een uniek concept aan: een sap arrangement waarbij de gast in plaats van een wijn selectie een cold pressed juice van JUIZ~S ontvangt. Niven schenkt hier natuurlijk hier zijn eigen JUIZ~S by Niven sappen uit, maar daarnaast worden de liquid salads Beetroot en Zucchini ook in het Niven restaurant geschonken.

Restaurant Niven


Wij willen graag een pioniers rol opnemen, en mensen een waardig alternatief serveren voor de cava en het verplichte glas wijn.
Aangezien meer en meer mensen, minder alcohol drinken. En dan liefst iets anders waar dan weinig suikers in zitten.
Gezondheid is een belangrijk punt in onze dagdagelijkse werking, en de sappen van JUIZ~S ondersteunen daar ons fantastisch in.

Ken Smets


In diverse sportscholen door het land worden de liquid salads van JUIZ~S verkocht. Het kleiner formaat flesje fungeert als dorstlesser na de workout en het groter formaat van de liquid salads als een maaltijd vervanger voor tijdens een balans dag. Ook kunnen leden van de sportschool via hun sportschool een detox sapkuur bestellen. Hiervoor ontvangt de sportschool een mooie commissie over elk verkocht pakket. Indien gewenst kan JUIZ~S voor de sportschool leden die een detox gaan doen een kick off organiseren met een speciale

Sportscholen


Het Amsterdamse Conservatorium Hotel wilde - als kleine give away - JUIZ~S vitaminen shots weggeven aan al hun incheckende gasten. Een vitaminen power boost, die vooral door gasten die een lange reis achter de rug hadden zeer gewaardeerd werd. Een zeer geslaagde give away actie die binnenkort een vervolg krijgt.

Conservatorium Hotel


Normaliter is het niet zichtbaar voor publiek dat de catering in de restaurants binnen Artis verzorgd worden door de Vermaat groep, behalve gedurende één dag per jaar: dan mag Vermaat stralen. En dat wilde ze met een bijzonder welkomstdrankje doen. Speciaal voor Vermaat hebben we - geïnspireerd door de eetbare tuin van Artis - cold pressed juices geperst met een uniek, eigen etiket.

Vermaat

Geïnteresseerd in een samenwerking?

JUIZ~S heeft deelgenomen aan de volgende start-up wedstrijden

horecava2

Horecava
innovation award

publieksprijs1

Publieksprijs Foodlab
Startup Award

thewomennext2

TheNextWoman
Startup award

0