Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Welke detox past bij jou?

JUIZ~S DETOX Sapkuur

Aan jouw de keuze, de hele dag sapjes (ALL DAY) of tot je diner (TILL DINNER). 3, 5 of 6 dagen.

Een JUIZ~S DETOX Sapkuur is eigenlijk alsof je de reset knop van je lichaam in drukt. Je belast je lichaam voor een korte periode niet met het verwerken van voedsel. Dit concept wordt ook al wel intermittent fasting genoemd. Tenslotte, zoals je misschien wel weet, herstelt je lichaam het beste tijdens de slaap. Dat is juist de periode dat we niet eten. Met intermittent fasting verleng je dus eigenlijk de periode waarin je niet eet en waarin je lichaam laat herstellen.

Gun je lichaam een reset en doe een JUIZ~Detox sapkuur van 3, 5 of 6 dagen. Heb je wel eens eerder een detox gedaan? Kan je makkelijk een paar uur achter elkaar zonder te eten en wil je echt gaan voor een diepe reset? Kies dan voor een JUIZ~S ALL DAY. Bij de JUIZ~S ALL DAY vervang je namelijk al je maaltijden door smoothies en sapjes. En hoe langer je de detox doet, des te dieper zal de reset zijn.

Heb je nog nooit een detox gedaan en vind je het best wel spannend? Heb je een erg actieve baan of sport je erg veel? Moet je om de 2-3 uur echt iets eten? Kies dan voor de  JUIZ~S TILL DINNER. Bij de TILL DINNER vervang je je ontbijt en lunch door sapjes maar mag je ‘s avonds een lichte vegetarische maaltijd. We hebben een receptenboekje voor je ontwikkeld met een aantal lekkere recepten, maar natuurlijk mag je ook zelf iets klaar maken. Om je darmen rust te geven is vegetarisch wel het beste en zorg ervoor dat je detox haar effect houdt en houd je maaltijd onder de 600 Kcal.

Meer product informatie?

Waarom JUIZ~S Detox

icon-variatie

Meer variatie in sapjes en smoothies

icon-verse-levering

Vers geleverd, dus ontdooien niet meer nodig

bed

Je slaapt ’s nachts beter

platterebuik

Je krijgt een plattere buik

JUIZ~S ALL DAY

v.a €89,95

Volledige Detox

Sapkuur 3, 5 of 6 dagen

Met de JUIZ~S ALL DAY detox sapkuur vervang je iedere maaltijd door sappen en smoothies en krijg je de i’M STRONG proteïne sappen (dag 1 en 3). Omdat je voor 3, 5 of 6 dagen alleen maar vloeibaar eet, geef je je lichaam een volledige reset.

  • Elke 3 dagen variatie in smoothies en sapjes
  • Op-en afbouw tips
  • Dag voor dag instructies
  • Gratis online coaching

JUIZ~S TILL DINNER

v.a €74,95

Milde Detox

Sapkuur 3, 5 of 6 dagen

Met de TILL DINNER detox sapkuur drink je overdag onze i’M Sappen en Smoothies (elke drie dagen anders, dus lekker gevarieerd) en ’s avonds maak je een heerlijke gezonde vegetarische maaltijd van maximaal 600 Kcal.

  • Elke 3 dagen variatie in smoothies en sappen
  • Till dinner recepten (Download)
  • Op-en afbouw tips
  • Dag voor dag instructies
  • Gratis online coaching

Detox dag voor dag

Ben je benieuwd hoe nou zo’n JUIZS Detox sapkuur er uit ziet. Zie hier het menu van een JUIZ~S All DAY van 3 dagen. Ga je voor een JUIZ~S Till Dinner? Dan vervalt het laatste sapje en maak je zelf een lichte vegetarische maaltijd klaar. Heb je een langere kuur gekozen? Dag 4 heeft dezelfde selectie smoothies en sapjes als dag 1, dag 5 dezelfde als dag 2 en dag 6 dezelfde als dag 3.


Ook nu begin je de dag met een glas lauwwarm water met een halve uitgeperste citroen en wat Himalaya zout, gevolgd door evt. een shotje
09:00
i'M Fruity Appel
Kcal: 120
11:00
i'M SMOOTHIE Yoghurt-tropisch
Kcal: 153
13:00
i'M CHIA Appel-Mango-Chia
Kcal: 136
15:00
i'M VEGGIE Komkommer-Appel-Spinazie
Kcal: 78
17:00
i'M VEGGIE Wortel-Appel-Pastinaak
Kcal: 120
19:00
i'M STRONG Proteïne Kurkuma
Kcal: 175


Ook nu begin je de dag met een glas lauwwarm water met een halve uitgeperste citroen en wat Himalaya zout, gevolgd door evt. een shotje
09:00
i'M Fruity Ananas-Meloen-Mango
Kcal: 118
11:00
i'M SMOOTHIE Yoghurt-Bosvruchten
Kcal: 133
13:00
i'M SPECIAL Appel-Ananas-Kurkuma
Kcal: 110
15:00
i'M VEGGIE Biet-Mango-Pastinaak
Kcal: 123
17:00
i'M VEGGIE Sinaas-Wortel-Gember
Kcal: 96


Begin de dag met een glas lauwwarm water met een halve uitgeperste citroen en wat Himalaya zout. Heb je bij je JUIZ~S Detox sapkuur een doosje shots bijbesteld? Dan kan je deze goed na je glas lauwwarm water nemen.
09:00
i'M Fruity Sinaasappel
Kcal: 120
11:00
i'M SMOOTHIE Yoghurt-Aardbei
Kcal: 123
13:00
i'M CHIA Mango-Spinazie-Chia
Kcal: 123
15:00
i'M VEGGIE Komkommer-Appel-Spinazie
Kcal: 73
17:00
i'M VEGGIE Wortel-Appel-Pastinaak
Kcal: 120
19:00
i'M STRONG Proteïne Groen
Kcal: 165

Shots

MAAK JE DETOX COMPLEET: BESTEL SHOTS BIJ JE JUIZ~S DETOX

Begin je dag met energie en bestel een doosje shots bij je JUIZ~S Detox. Een shot is een super geconcentreerde powerboost. In een doosje shots zitten 12 shotjes, ruim genoeg dus voor je detox en gedurende je op-en afbouw dagen. We hebben de volgende 4 dozen shots:

i’M EXTRA GEMBER
€ 19.95

Je voelt de gember achter in je keel een klein beetje branden. Gember staat bekend als een natuurlijke vetverbrander

12

flesjes

i’M EXTRA GRANAATAPPEL
€ 19.95

Granaatappel is 1 van de sterkste anti-oxidanten die we kennen. Deze shot is met zijn mooie dieprode kleur een beetje zoet van smaak

12

flesjes

i’M EXTRA KURKUMA
€ 19.95

Kurkuma wordt ook wel het wondermiddel van de natuur genoemd. Het is zeer ontstekingsremmend en mensen die klachten hebben die veroorzaakt wordt door een ontsteking (denk aan darmproblemen, pijnlijke gewrichten) kunnen echt baat hebben bij het regelmatig nuttigen van Kurkuma

12

flesjes

i’M EXTRA MIX
€ 24,95

Kan je niet kiezen tussen de smaken shots, kies dan voor ons Mix doosje. Dan ontvang je 4x Gember, 4x Kurkuma, 4x Granaatappel

12

flesjes

Office Detox

Herken je dit? Heb je jezelf net voorgenomen een Detox Sapkuur te doen, zit je ene collega naast je jouw favoriete lunchbroodje op te peuzelen en trakteert een andere college op het allerlekkerste gebak van de bakker bij jullie om de hoek.

 

JUIZ~S heeft een oplossing voor je de: Office Detox. Going Strong on Veggies Together! Neem contact met ons op laat weten welke Detox Sapkuur je willen doen (ALL DAY of TILL DINNER) en we maken een speciale aanbieding voor jullie bedrijf

office-detox
0