Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Detox - juizs.nl
Zelf bezorgdatum kiezen
70% Groente in een flesje
100% Troeploos

Welke detox past bij jou?

JUIZ~S Detox Sapkuur

Aan jouw de keuze, de hele dag sapjes (All Day) of tot je diner (Till Dinner). 3, 5 of 6 dagen.

Een JUIZ~S Detox Sapkuur is eigenlijk alsof je de reset knop van je lichaam in drukt. Je belast je lichaam voor een korte periode niet met het verwerken van voedsel. Dit concept wordt ook al wel intermittent fasting genoemd. Tenslotte, zoals je misschien wel weet, herstelt je lichaam het beste tijdens de slaap. Dat is juist de periode dat we niet eten. Met intermittent fasting verleng je dus eigenlijk de periode waarin je niet eet en waarin je lichaam laat herstellen.

Gun je lichaam een reset en doe een JUIZ~S Detox sapkuur van 3, 5 of 6 dagen. Heb je wel eens eerder een detox gedaan? Kan je makkelijk een paar uur achter elkaar zonder te eten en wil je echt gaan voor een diepe reset? Kies dan voor een JUIZ~S All Day. Bij de JUIZ~S All Day vervang je namelijk al je maaltijden door sapjes. En hoe langer je de detox doet, des te dieper zal de reset zijn.

Heb je nog nooit een detox gedaan en vind je het best wel spannend? Heb je een erg actieve baan of sport je erg veel? Moet je om de 2-3 uur echt iets eten? Kies dan voor de JUIZ~S Till Dinner. Bij de JUIZ~S Till Dinner vervang je je ontbijt en lunch door sapjes maar mag je ‘s avonds een lichte vegetarische maaltijd.

Meer product informatie?

Waarom JUIZ~S Detox

energie

Meer energie

weegschaal

Verlies van een paar kilo’s

bed

Je slaapt ’s nachts beter

platterebuik

Je krijgt een plattere buik


Eens in de zoveel tijd wil ik mijn lichaam een soort 'reset' geven en tegelijk mijn brein weer even aanleren dat gezonde voeding écht beter voor me is. Ik doe dan de 3 daagse kuur. Soms till dinner, soms all day. Ligt eraan of ik 'savonds in de studio moet zijn en dus wat vast voedsel nodig heb. Ik merk altijd direct dat mijn buik rustiger wordt en ik me schoner voel. Dan kan ik er daarna weer tegenaan!

Marieke Elsinga - RTL


Ik heb echt het gevoel dat mijn lichaam beter werkte tijdens en na de detox: ik rook beter, proefde smaken beter, voelde me fit (en had geen inkakkers) en had veel energie.


Kelly Camfferman – Goodfoodlove


Tot de dag van vandaag is mijn eetlust aanzienlijk minder. Ik ben sneller verzadigd en lijk het eten meer te waarderen dan voorheen. Komt nog eens bij dat ik van mijn lichte koffieverslaving af ben en dat zonder moeite. Ik voel me dus zeker fit en energiek. En dat met een strakkere buik in drie dagen tijd!


Marlou Volvervink - Followfitgirls


Kan ik je deze detox aanraden? Ja zeker! Ik vind zo’n detox altijd fijn als start van een nieuwe periode. Bijvoorbeeld van een nieuw seizoen of als kickstart van een gezondere lifestyle of wanneer je een paar kilo wilt afvallen. In die 3 dagen raakte ik 2,5 kg kwijt (uiteraard is dit niet alleen vet), dus dat kan motiverend werken als er nog meer af ‘moet’.


Daisy Oppelaar – I Love Health

All day

v.a €99,95

Volledige Detox

Sapkuur 3, 5 of 6 dagen

Met de All Day detox sapkuur vervang je iedere maaltijd door sappen en krijg je bites (nootjes) voor je eiwitten. Omdat je voor 3, 5 of 6 dagen bijna alleen maar vloeibaar eet, geef je je lichaam een volledige reset.

 • Elke 3 dagen andere sapjes
 • 4 sapjes en 1 infusion water of watermelon-coconut water per dag
 • 1 zakje bites (nootjes) per dag
 • Op-en afbouw tips
 • Dag voor dag instructies
 • Gratis online coaching

Till Dinner

v.a €74,95

Milde Detox

Sapkuur 3, 5 of 6 dagen

Met de Till Dinner detox sapkuur drink je overdag onze LIQUID SALADS (om de dag andere dus lekker gevarieerd) en ’s avonds maak je een heerlijke gezonde maaltijd uit het online JUIZ~S Receptenboek.

 • Elke 3 dagen andere sapjes
 • 3 sapjes en 1 infusion water of watermelon-coconut water per dag
 • Till dinner recepten (Download)
 • Op-en afbouw tips
 • Dag voor dag instructies
 • Gratis online coaching

Office Detox

Herken je dit? Heb je jezelf net voorgenomen een Detox Sapkuur te doen, zit je ene collega naast je jouw favoriete lunchbroodje op te peuzelen en trakteert een andere college op het allerlekkerste gebak van de bakker bij jullie om de hoek.

 

JUIZ~S heeft een oplossing voor je de: Office Detox. Going Strong on Veggies Together!

office-detox
0