Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

JUIZ~S Everyday | JUIZ~S Cold Pressed
Zelf bezorgdatum kiezen
70% Groente in een flesje
100% Troeploos

Look good no damn nonsense

JUIZ~S Everyday

Een maand lang elke dag een JUIZ~S

Wij hebben JUIZ~S Everyday ontwikkeld voor iedereen die moeite heeft om dagelijks voldoende groente te eten. JUIZ~S Everyday is een heel makkelijke oplossing voor dit probleem: we persen immers ruim één kilo groente per sap. Raw en koudgeperst: dus alle vitaminen, enzymen en mineralen blijven in het sap. Hierdoor vullen de sappen niet alleen, maar voeden ze ook je cellen en zal je minder snel naar die zak snoep of andere vorm van suiker grijpen. Daardoor past JUIZ~S Everyday perfect in een healthy lifestyle.  JUIZ~S Everyday kan je bestellen in twee varianten: of je kies voor een eenmalig pakket of je kiest voor een abonnementsvorm. Voor het eenmalige pakket kan je kiezen uit drie selecties:  Everyday, Sport en Green Morning. Het eenmalige JUIZ~S Everyday pakket bestaat uit 20 liquid salads: vier weken lang voor elke werkdag één sapje.

Bij het JUIZ~S Everyday abonnement  ontvang je iedere maand een pakket vol koudgeperste sapjes die jou op een gezonde manier de energie geven om er elke dag weer tegenaan te gaan. Als abonnee krijg je 25% korting op de pakket prijs van de eenmalige variant. Verder houden we het graag zo flexibel mogelijk: we nemen contact met je op wanneer je je pakket wilt ontvangen en welke selectie van smaken je deze maand wilt ontvangen.  Maar dat is nog niet alles. JUIZ~S is more than just a juice. We willen je graag helpen en inspireren voor een gezonde maar vooral lekkere levensstijl. Meld je daarom ook gelijk aan voor de  JUIZ~S community met allemaal praktische healthy tips, recepten, blogs en meer. Ook staat ons team voor je klaar om al je vragen omtrent een gezonde levensstijl te beantwoorden. Zo krijg je van ons dat extra steuntje in de rug!

Meer product informatie?

Waarom JUIZ~S

energie

Meer energie

laag-6

4 weken houdbaar in de koelkast

laag-7

1 tot 1,5 kg groente in een flesje

laag-5

Zelf de bezorgdatum kiezen


Ik heb echt het gevoel dat mijn lichaam beter werkte tijdens en na de detox: ik rook beter, proefde smaken beter, voelde me fit (en had geen inkakkers) en had veel energie.


Kelly Camfferman – Goodfoodlove


Tot de dag van vandaag is mijn eetlust aanzienlijk minder. Ik ben sneller verzadigd en lijk het eten meer te waarderen dan voorheen. Komt nog eens bij dat ik van mijn lichte koffieverslaving af ben en dat zonder moeite. Ik voel me dus zeker fit en energiek. En dat met een strakkere buik in drie dagen tijd!


Marlou Volvervink - Followfitgirls


Kan ik je deze detox aanraden? Ja zeker! Ik vind zo’n detox altijd fijn als start van een nieuwe periode. Bijvoorbeeld van een nieuw seizoen of als kickstart van een gezondere lifestyle of wanneer je een paar kilo wilt afvallen. In die 3 dagen raakte ik 2,5 kg kwijt (uiteraard is dit niet alleen vet), dus dat kan motiverend werken als er nog meer af ‘moet’.


Daisy Oppelaar – I Love Health

Everyday Eenmalig

elke werkdag een

gezonde sap van JUIZS

Wil jij het JUIZ~S Everyday pakket uitproberen? Kies voor het Sports, Everyday of Green Morning Pakket en drink elke werkdag een liquid salad van JUIZ~S

  • Wat is het?
  • Eenmalig Maand pakket
  • 20 Sappen: voor elke werkdag een liquid salad van JUIZ~S
  • Keuze uit Everyday, Sports of Green morning

Abonnement

elke werkdag een gezonde sap van JUIZS

Wil jij elke maand jouw Everyday pakket met fikse korting ontvangen én ondersteund worden op het gebied van voeding? Neem dan het JUIZ~S Everyday Abonnement.

  • Wat is het?
  • Elke maand een JUIZ~S Everyday maand pakket naar keuze
  • Flexibel abonnement
  • Minimale afname 3 maanden, verder geen verplichtingen
0