Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

JUIZ~S ABONNEMENTEN

De smoothies en sappen van i’M JUICES zijn niet alleen geschikt voor een JUIZ~S Detox sapkuur maar passen perfect in een bewuste lifestyle. En hoe ideaal zou het zijn als je elke maand jouw voorraad koudgeperste vitaminen gewoon thuisbezorgd krijgt, zonder dat je er te veel over hoeft na te denken.

Dat kan heel makkelijk als je bij ons een flexibel abonnement afsluit. Flexibel om maar liefst 3 redenen.

Ten eerste flexibel, omdat je nergens aan vast zit, het enige wat we je vragen is om in ieder geval 3x achterelkaar een sappen pakket te laten leveren voor de speciale abonnementsprijs. Want je krijgt maar liefst EURO 20 korting op je pakket (dat is ruim 28% korting) en dat is natuurlijk heel fijn.

Ten tweede flexibel, omdat je elke maand kan kiezen welk pakket je wilt ontvangen. Wil je deze maand de ONLY VEGGIES maar volgende maand de PROTEIN/NUTMILK? Dat kan. Elke maand nemen we contact met je op welk pakket je deze maand wenst te ontvangen.

Tenslotte flexibel, omdat je zelf met ons in overleg de leverdag bepaalt. Ben je een maand met vakantie? Ook geen probleem, dan slaan we een maandje over. Wil je stoppen met het abonnement? Na 3 keer is dat geen probleem en kan je op elk moment je abonnement stoppen.

Wist je trouwens dat je ook de shots in een abonnement kan bestellen?

Losse sappen

ONLY FRUITS
€ 49,95

Voor de fruit liefhebber. Koudgeperst vruchtensap

15

flesjes

ONLY SMOOTHIES
€ 49.95

Koudgeperste smoothies, ideaal om in huis te hebben voor ontbijt of voor makkelijk onderweg.
Favoriet onder de kids

15

flesjes

CHIA/SPECIAL
€ 49,94

Een pakket met bijzondere sappen. Onze Chia en Special sappen zijn sappen die je nergens anders vindt. Ideaal voor ontbijt of lekker tussendoortje

15

flesjes

ONLY VEGGIES
€ 49,95

Voor de groente liefhebber. Koudgeperst groente-en fruitsap

15

flesjes

PROTEIN
€ 49,95

Zoek je een gezonde én lekkere aanvulling van eiwitten. Kies dan voor het PROTEIN pakket. Ideaal voor de sporters onder ons!

15

flesjes

GRAND SELECTION
€ 54,95

Kan je niet kiezen? Dan is het Grand Selection pakket echt iets voor jou. Van al onze 16 smaken ontvang je dan 1 sapje

16

flesjes

Veel gestelde vragen

Moet ik iedere keer hetzelfde pakket afnemen?

Nee dat hoeft niet. Je mag elke maand kiezen uit de verschillende pakketten welk pakket je wilt ontvangen.

Wij willen op ons kantoor elke maand wel sapjes ontvangen. Kan dat ook?

Ja zeker! Voor zakelijke klanten hebben we speciale tarieven. Neem contact met ons op met jouw vragen (hoeveel personen, frequentie) en we maken een mooie offerte voor je. Klik hier om contact op te nemen.

Zit ik aan dezelfde leverdag vast?

Nee dat zit je niet. Vlak voordat het weer tijd is om je pakket te ontvangen nemen we contact met je op voor het maken van een nieuwe leverafspraak. Komt het een maand niet uit? Geen probleem, dan slaan we een maandje over en storten we het abonnementsgeld gewoon weer terug.

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Heel makkelijk. Gewoon door ons even een mailtje te sturen (Verwijzing naar de contact pagina). Het enige wat we vragen is dat je minimaal 3x het JUIZ<span class=”specialTilde”>~</span>S Abonnement afneemt om de hoge korting te rechtvaardigen.

Shots

Onze shots zijn onze powerboost en ook die kan je in een abonnement ontvangen. Voor de speciale abonnementsprijs van EUR 49,95 (MIX EUR 54,95) ontvang je 3 doosjes shots, elk 12 stuks. Ruim voldoende voor een hele maand. Leg bij ontvangst meteen de doosjes in de vriezer, zo heb je altijd een voorraadje bij de hand!

i’M EXTRA GEMBER
€ 49.95

Je voelt de gember achter in je keel een klein beetje branden. Gember staat bekend als een natuurlijke vetverbrander

3x 12

flesjes

i’M EXTRA GRANAATAPPEL
€ 49.95

Granaatappel is 1 van de sterkste anti-oxidanten die we kennen. Deze shot is met zijn mooie dieprode kleur een beetje zoet van smaak

3x 12

flesjes

i’M EXTRA KURKUMA
€ 49.95

Kurkuma wordt ook wel het wondermiddel van de natuur genoemd. Het is zeer ontstekingsremmend en mensen die klachten hebben die veroorzaakt wordt door een ontsteking (denk aan darmproblemen, pijnlijke gewrichten) kunnen echt baat hebben bij het regelmatig nuttigen van Kurkuma

3x 12

flesjes

i’M EXTRA MIX
€ 54.95

Kan je niet kiezen tussen de smaken shots, kies dan voor ons Mix doosje. Dan ontvang je 4x Gember, 4x Kurkuma, 4x Granaatappel

3x 12

flesjes

0