Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

JUIZS Till Dinner Ervaring Marijke - juizs.nl
Helaas zijn al onze pakketten uitverkocht. Onze excuses voor het ongemak.

JUIZS Till Dinner Ervaring Marijke

 In Detox Sapkuur Ervaringen

Yes…. I did it again!

Vandaag geëindigd met de 3-daagse till diner kuur. Na vorig jaar de all day 5-daagse gedaan te hebben, heb ik eerst een half jaar geleden zelf een poging gedaan tot het maken van een sapjeskuur met mijn slowjuicer, maar man man man, wat waren die vies!! Aangezien de meeste sapjes van Juizs mij de vorige keer goed bevielen, wederom de kuur  besteld en ik heb er geen spijt van!
Hoewel de all day kuur een bizar effect had, qua bewustwording en smaakbeleving na het doen van de kuur, was het wel echt pittig en heb ik de drempel iets lager gelegd en voor de till diner gekozen deze keer. Effect: energie terug, diep en vast geslapen en dus uitgerust en geen craving naar koffie, vet, suiker en junkfood, zelfs gisterenavond niet toen er naast mij een bak stracciatella yoghurt werd genuttigd met een chocoladereep toe! Blij dat het klaar is, maar trots op mezelf! Over een half jaar weer!

Groetjes Marijke

Recente blogs

Laat een reactie achter

0
sapkuur