Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Juiz~sy: het gezonde sapje voor kinderen

JUIZ~SY is 100% troeploos

Verhaal van Juizsy

Bye bye schoolmelk, pakjes vruchtensap, schoolbekers gevuld met aanmaaklimonade en te rood gekleurde kinderdrankjes met toegevoegde vitamine C. JUIZ~S heeft het assortiment coldpressed juices namelijk uitgebreid met gezonde coldpressed kindersapjes.  Ook JUIZ~SY bestaat net als de andere liquid salads van JUIZ~S uit 70% groente en max 30% fruit, een  echte groente boost voor de kleinsten onder ons, die soms nog moeite hebben om groente te eten.

Gemaakt door en voor kinderen

De receptuur van JUIZ~SY is niet door ‘grote mensen’ bedacht. In samenwerking met de O.G. Heldringschool uit Den Haag is het kindersapje JUIZ~SY ontwikkeld. De kinderen van de onderbouw hebben tijdens een workshop zelf groente en fruit mogen mixen om dit vervolgens te proeven. De keuze is uiteindelijk gevallen op het recept dat iedereen het lekkerst vond. En zo is JUIZ~SY het eerste coldpressed kindersapje voor en door kinderen gemaakt.

Net als alle andere sappen  van JUIZ~S is het kindersapje JUIZ~SY vrij van geur-kleur-en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ondanks dat kinderen (en grote mensen) gek zijn op zoetigheid vind je in deze kinderdrankjes geen extra schepje suiker. In JUIZ~SY zit namelijk enkel en alleen groente en fruit.

Vitaminebommetje

Het kindersapje JUIZ~SY bestaat uit wortel, rode biet, ananas, mandarijn en limoen. De verhouding bestaat altijd uit 70% groente en 30% fruit. De vitamine, mineralen en enzymen in deze dagverse groente en fruit worden door middel van een coldpressed techniek optimaal behouden. Dit vitaminebommetje in de pauze zorgt voor voldoende energie op school of om verder te spelen.

Bekijk onze andere producten

JUIZ~SY thuis

Je kan JUIZ~SY op verschillende manieren thuis krijgen. Wil je het een keer bij jouw kinderen thuis proberen? Kies dan voor JUIZ~SY 6 stuks en bestel de kindersapjes als extra bij je eigen bestelling. Bestel jezelf geen sapjes en is je kind al fan van JUIZ~SY? Kies dan voor de optie JUIZ~SY 30 stuks en heb dan voor een maand lang voor elke dag een kindersapje in huis. Kan je kindje elke dag wel een groente boost gebruiken, kies dan voor het abonnement van JUIZ~SY. De enige voorwaarde is dat je het minimaal 3 maanden moet overnemen. Verder gaat alles in overleg en kunnen we leveren wanneer het jou uitkomt!

JUIZ~SY op school, kinderdagverblijf, speelparadijs

JUIZ~SY is niet alleen de ideale groente boost thuis, maar ook ideaal om op school te drinken of spelend in een speelparadijs. Voor zakelijke afnemers hebben we speciale inkoop tarieven, voor meer informatie mail ons op info@juizs.nl

img_9907

Bekijk het persbericht

0