Zelf bezorgdatum kiezen
De meeste variatie in smoothies en sappen
Milieu verantwoordelijke fles
100% Troeploos

Look good no damn nonsense

LOSSE SAPPEN PAKKETTEN

De smoothies en sappen van i’M JUICES zijn niet alleen geschikt voor een JUIZ~S Detox sapkuur maar passen perfect in een bewuste lifestyle. Alle smoothies en sappen van i’M JUICES zijn koudgeperst. Dat betekent dat er geen hitte bij is gekomen en dat al de vitaminen en mineralen in het sap behouden worden. Direct na het bottelen van de smoothies en sappen zijn ze geHPP’ed. Dat is een nieuwe techniek overgevlogen uit de Verenigde Staten waardoor je het super verse product langer houdbaar kan houden zonder verhitting en/of conserveringsmiddelen. Want eigenlijk zou je een koudgeperste sap meteen moeten opdrinken om alle vitaminen en mineralen te behouden. Met de HPP techniek kunnen we de super verse kwaliteit van het sap verlengen met een aantal weken.

DE i’M JUICES Losse sappen pakketten heeft voor iedereen wat wils: Heb je nooit zoveel tijd om te ontbijten en wil je de dag wel verzadigd beginnen: kies dan voor het ONLY SMOOTHIES of voor het CHIA/SPECIAL pakket. Kom je lang niet altijd aan je hoeveelheid groente? Kies dan voor het ONLY VEGGIES Pakket met de i’M VEGGIE sappen. Train je veel en kan je wel wat meer proteïne gebruiken? De i’M STRONG sappen zijn er voor jou.

Bekijk hier alle LOSSE SAPPEN PAKKETTEN

ONLY FRUITS
€ 69,96

Voor de fruit liefhebber. Koudgeperst vruchtensap

15

flesjes

ONLY SMOOTHIE
€ 69,96

Koudgeperste smoothies, ideaal om in huis te hebben voor ontbijt of voor makkelijk onderweg
Favoriet onder de kids

15

flesjes

PROTEIN
€ 69,96

Zoek je een gezonde én lekkere aanvulling van eiwitten. Kies dan voor het PROTEIN pakket. Ideaal voor de sporters onder ons!

15

flesjes

ONLY VEGGIES
€ 69,96

Voor de groente liefhebber. Koudgeperst groente-en fruitsap

15

flesjes

CHIA/SPECIAL
€ 69,96

Een pakket met bijzondere sappen. Onze Chia en Special sappen zijn sappen die je nergens anders vindt. Ideaal voor ontbijt of lekker tussendoortje

15

flesjes

GRAND SELECTION
€ 74,95

Kan je niet kiezen? Dan is het Grand Selection pakket echt iets voor jou. Van al onze 16 smaken ontvang je dan 1 sapje

16

flesjes

ELKE MAAND EEN SAPPEN PAKKET VAN JUIZS?

Ja dat kan! Dat kan heel makkelijk als je bij ons een flexibel abonnement afsluit. Flexibel om maar liefst 3 redenen.
Ten eerste flexibel, omdat je nergens aan vast zit, het enige wat we je vragen is om in ieder geval 3x achterelkaar een sappen pakket te laten leveren voor de speciale abonnementsprijs. Want je krijgt maar liefst 20 EURO korting op je pakket (dat is ruim 28% korting) en dat is natuurlijk heel fijn.

Ten tweede flexibel ,omdat je elke maand kan kiezen welk pakket je wilt ontvangen. Wil je deze maand de ONLY VEGGIES maar volgende maand de PROTEIN? Dat kan. Elke maand nemen we contact met je op welk pakket je deze maand wenst te ontvangen.
Tenslotte flexibel, omdat je zelf met ons in overleg de leverdag bepaalt. Ben je een maand met vakantie? Ook geen probleem, dan slaan we een maandje over. Wil je stoppen met het abonnement? Na 3 keer is dat geen probleem en kan je op elk moment je abonnement stoppen. Lees HIER meer over hoe onze abonnementen werken.

Waarom JUIZ~S

energie

Meer energie

icon-verse-levering

Verse levering i.p.v diepvries

icon-variatie

Meeste variatie in sappen, shots en smoothies

laag-5

Zelf de bezorgdatum kiezen

0