Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Over ons | JUIZ~S Cold Pressed
Zelf bezorgdatum kiezen
70% Groente in een flesje
100% Troeploos

Waar staat JUIZ~S voor?

JUIZ~S is Healthy, Fun & Inspiring

Wij geloven dat genieten en gezond leven prima samen gaan. Wij willen je graag helpen om net een beetje gezonder, groener en sprankelender te worden. Dit doen we door je te inspireren, te motiveren en je de lekkerste en hoogste kwaliteit Cold Pressed juice aan te bieden.
Maar JUIZ~S is more than just a juice. Wij vinden het belangrijk om net een stapje meer voor jou te doen. Daarom hebben wij:

Minimaal 70% koudgeperste groente per flesje, dus veel minder suiker dan een sapje waarvan de basis fruitsap is;

Receptuur ontwikkeld door voedingsdeskundige;

Gratis online coaching

Gratis deelname in de JUIZ~S community waarin je al je vragen aan onze health coaches kunt vragen;

Dagelijkse levering in heel Nederland; 2x  in de week in België;

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling van 200 euro in Nederland

Bekijk onze producten

JUIZ~S Community

Heb je vragen over voeding, over je detox? Wil je je ervaringen delen of juist steun vinden bij anderen tijdens je detox? Meld je aan voor de JUIZ~S community. Dit is HET gratis platform van JUIZ~S waarin je al je vragen over een healthy lifestyle kunt stellen en delen. Vanuit JUIZ~S delen we ook easy recepten en interessante artikelen. Maar het gaat vooral om JOU, dus schroom ook niet om al je vragen gewoon te stellen.

JUIZS-Love

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

0